Priopćenje za javnost

14.studeni2012

Poštovani,

 

Slijedom aktivnosti vezanih uz akciju Hipokrat i svih informacija objavljenih u medijima, obraćamo se cjelokupnoj hrvatskoj javnosti, a posebno našim pacijentima, liječnicima i ljekarnicima te našim partnerima.

Uzimajući u obzir aktualnu situaciju vezano uz pokrenute sudske postupke, Farmal d.d. ističe kako će u cijelosti poštivati i provesti svaku sudsku odluku. Također ističemo da sukladno zakonskim ograničenjima nismo u mogućnosti iznositi detalje ili davati bilo kakve izjave koje se odnose na pokrenutu istragu i do sada provedene radnje od strane nadležnih tijela.

Tvrtka Farmal d.d. nakon privremene onemogućenosti nastavlja s radom.

Farmal d.d. je generička kompanija čiji su sustavi kakvoće strogo regulirani i pod konstantnim nadzorom Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) i Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske.

Naglašavamo da nastavljamo svoj rad uvažavajući kao i do sada zakonski propisanu Dobru proizvođačku praksu  pri čemu strogo poštujemo nacionalne i međunarodne standarde struke što potvrđuje proizvodna dozvola te potvrda o provođenju Dobre proizvođačke prakse.

S ponosom ističemo važnost tvrtke za gospodarstvo Republike Hrvatske kao i važnost tvrtke za mnoge obitelji čiji su članovi naši zaposlenici te naš doprinos kvaliteti zdravstvenih usluga u Republici Hrvatskoj.

Kakvoća naših proizvoda, a posebno zdravlje naših pacijenata, bili su i ostat će naši  primarni zadaci što svakodnevno i potvrđujemo.

Nadamo se da ovaj događaj neće utjecati na našu suradnju te da ćemo i dalje nastaviti s našim radom.

 

S poštovanjem,

 

                                                                                                          Farmal d.d.