Upravljanje kvalitetom

Osnovni postulati našeg poslovanja su sustavnost i kvaliteta. Govoreći o kvaliteti mislimo na međudjelovanje različitih čimbenika u poslovanju koji kroz učinkovite poslovne procese u završnici osiguravaju visoki nivo kvalitete proizvoda i nadprosječno zadovoljstvo kupaca.

Sustav kvalitete

Kao farmaceutskoj kompaniji kvaliteta proizvoda uvijek nam je na prvom mjestu. Stoga se svi naši procesi i postupci odvijaju u skladu sa strogim međunarodnim farmaceutskim normama koje su uobličene u Dobroj proizvođačkoj praksi. Ove godine dobili smo certifikat (Certificate od GMP Compliance of a Manufacturer No. 011/2009/RO) kojim se potvrđuje da je Farmal d.d., kao proizvođač lijekova,  usklađen sa zahtjevima europske farmaceutske regulative uobličene u cGMP zahtjevima  (Good Manufacturing Practice).”

Sustav upravljanja kvalitetom u Farmalu usklađen je i sa zahtjevima međunarodnih ISO normi te je 1999. godine certificiran od strane tvrtke LRQA kao sukladan normi ISO 9002, a 2002. godine potvrđena je sukladnost s zahtjevima norme ISO 9001:2000.