Kompanijski sustav vrijednosti

Povjerenje

Povjerenje predstavlja bazu svih odnosa, bilo da se radi o našim zaposlenicima, poslovnim partnerima, vlasnicima, potrošačima ili ostalim javnostima. Za nas je povjerenje predanost, pouzdanost, međusobno uvažavanje i poštivanje, partnerstvo i suradnja. Samo kroz zajedništvo i timski duhu možemo ostvariti sve naše ciljeve.

Izvrsnost

Naša je želje u Farmalu stalno ići naprijed, biti u kontinuiranom procesu učenja i usavršavanja. Svaki pojedinac u tom procesu je značajna poveznica, svjesni smo da što više ulažemo u ljudske resurse, sve više poboljšavamo kvalitetu svih naših proizvoda i usluga. Izvrsnost je cilj kojem svi težimo, u svim segmentima poslovnih aktivnosti ili odnosa trudimo se ostvariti najbolje.

Odgovornost

U Farmalu brigu za društvena pitanja i zaštitu okoliša utkana je u sve poslovne aktivnosti i odnose s vlasnicima, zaposlenicima, poslovnim partnerima, autoritetima, medijima i širom javnošću. Jednako tako sve naše poslovne aktivnosti usmjeravamo osiguranju zacrtanih poslovnih rezultata sukladno opće prihvaćenim moralnim načelima.

Otvorenost za promjene / prilagodljivost

Neprestano osluškujemo ritam tržišta kako bi se na najbolji način prilagodili svim njegovim zahtjevima i potrebama. Biti otvorenog” uma i duha bitan je preduvjet za kreativnost i promjene. Sve probleme shvaćamo kao izazove, a izazovi nas nadahnjuju, usmjeravaju, potiču da tragamo za drugačijim rješenjima i odgovorima, drugačijim putevima koji će nas dovesti do cilja.